Conecteaza-te cu noi

Actual

“Dobre și Fiii” livrează pâine pentru pușcăriașii de la Poarta Albă

Published

on

De când e ministru peste turismul din România, lui Mircea Titus Dobre pare să-i meargă tot mai bine. De doar câteva minute, pe pagina e-licitație.ro a fost postat un anunț prin care firma familiei sale – Dobre și Fiii – a câștigat licitația organizată de Penitenciarul Poarta Albă în vederea livrării pâinii pentru deținuți.

Astfel, prin anunțul de atribuire numărul 182854/19.10.2017 a fost atribuit contractul pentru furnizare de pâine semialbă, conform planurilor anuale de achiziție publică.

Locul principal de livrare al pâinii este, conform documentului postat pe SEAP, Penitenciarul Constanța Poarta Albă și secția Valu lui Traian a acestuia.

“Obiectul procedurii il constituie achizitia de paine semialba pentru asigurarea hranirii persoanelor private de libertate prin incheierea de acord cadru cu un operator economic. Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice”, se arată în documentul prin care familia ministrului Dobre câștigă un contract de peste un milion de lei. Mai exact, Dobre și Fiii va încasa pentru furnizarea pâinii pentru deținuții de la Poarta Albă suma de 1.064.000 lei! Licitația a fost deschisă, fiind organizată o licitație electronică, firma familiei Dobre oferind prețul cel mai scăzut.

Advertisement

Data atribuirii contractului este 17.10.2017, au fost depuse 4 oferte.

În ceea ce privește valoarea contractului, estimarea inițială a fost de 1.440.000.00, moneda: RON fără TVA.

De precizat că, ministrul Turismului, Mircea Dobre, s-a retras din firmă de ceva timp, sora acestuia fiind cea care se ocupă de activitatea societății, așa încât din rezultatele acestora nu poate beneficia în mod direct.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions