Actual

Dobrogea se află sub cod galben de ceaţă

mart. 29, 2018 Maria Ionescu

15 judeţe din Muntenia, Moldova şi Dobrogea sunt vizate de noi avertizări nowcasting Cod galben de ceaţă şi vizibilitate scăzută, emise joi de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Potrivit meteorologilor, până la ora 11:00, în judeţele Suceava, Bacău, Vrancea, Botoşani, Neamţ, Galaţi, Iaşi, Ialomiţa, Prahova, Dâmboviţa, Buzău, Ilfov, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea se va semnala ceaţă, fenomen ce va determina o vizibilitate scăzută în trafic, local sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

Potrivit ANM, avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!