Conecteaza-te cu noi

Actual

Dobrogea, sub cod galben de vânt. Temperaturile maxime vor urca până la 17 grade

Published

on

cod galben constanta

Pe parcursul zilei de luni (5 februarie), vântul va prezenta intensificări în cea mai mare parte a țării.

Meteorologii estimează că, în perioada 5 februarie, ora 10.00 – 6 februarie, ora 10.00, în nordul Crișanei, în Maramureș și Dobrogea, în nord-estul și estul Munteniei, în cea mai mare parte a Transilvaniei și local în Moldova, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55…60 km/h.

La munte, vântul va avea viteze de 70…80 km/h, iar în zona înaltă a Carpaților Orientali rafalele vor fi de 90…100 km/h.

Potrivit Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, astăzi, vremea va fi deosebit de caldă, dar vântoasă. Cerul va fi temporar noros, în special ziua, când, pe arii restrânse, va ploua slab. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, în special ziua (rafale, în general, de 55…65 km/h). Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 17 grade, iar cele minime între 0 și 5 grade.

Advertisement

Vremea va fi deosebit de caldă, cu aspect schimbător. Cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare după-amiaza și noaptea (rafale, în general, de 45…55 km/h). Temperaturile maxime se vor situa între 11 și 15 grade, iar cele minime între 5 și 8 grade.

Sursa foto: Primăria Constanța

harta

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions