Connect with us

Actual

Doi bărbați au fost prinși la volan fără permis de conducere

Published

on

Doi bărbați din județul Constanța s-au ales cu dosare de cercetare penală după ce au fost prinși la volan fără a poseda permis de conducere.

La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe Aleea Topolog din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Independenței din municipiul Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!