Conecteaza-te cu noi

Actual

Doi bărbați din Cernavodă au fost prinși la pescuit ilegal

Published

on

Două persoane au fost depistate de către jandarmii constănţeni pescuind cu unelte interzise de lege, în cursul nopţii trecute. În jurul orei 22.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa – Detaşamentul 8 Cernavodă, a observat în zona canalului de deversare a apei reziduale de la Centrala Nuclearoelectrică  Cernavodă, două persoane care scoteau din apă o plasă de pescuit.

În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că cei doi bărbaţi, cu vârste de  25 ani, respectiv 48 ani, ambii din Cernavodă, pescuiau fără să aibă autorizaţie pentru această activitate, folosind o ambarcaţiune pneumatică şi o plasă de tip ”setcă” cu lungimea de  70 metri .

”Deoarece faptele celor două persoane sunt susceptibile de a constitui infracţiuni prevăzute şi sancţionate de  O.U.G. nr. 23 /2008 privind pescuitul şi acvacultura, (deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial),  jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare, pe care l-au înaintat împreună cu mijloacele materiale de probă, lucrătorilor Postului de Poliţie Transporturi Navale Cernavodă,  în vederea continuării cercetărilor.!, precizează Biroul de presă al IJJ Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions