Connect with us

Actual

Doi bărbați, în spatele gratiilor de la penitenciarul Poarta Albă pentru conducere fără permis

Published

on

În această săptămână, doi bărbați au ajuns în spatele gratiilor de la penitenciarul Poarta Albă pentru conducere fără permis.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, polițiștii au pus în aplicare două mandate. La data de 22 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 26 de ani, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 10 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Tot la data de 22 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un bărbat, de 46 de ani, pe numele căruia Judecătoria Hârșova a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Persoanele în cauză au fost escortate și încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement