Connect with us

Actual

Doi bărbați s-au răsturnat cu o ambarcațiune pe Dunăre, în zona orașului Cernavodă

Published

on

garda de coasta

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit pentru salvarea a doi bărbați care s-au răsturnat cu o ambarcațiune, în zona localității Cernavodă.

Aseară, în jurul orei 18.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că doi bărbați s-au rasturnat cu ambarcațiunea pe care o conduceau, în zona kilometrului fluvial 252, pe un braț al Dunării.
Sub coordonarea serviciul SCOMAR al Gărzii de Coastă, o ambarcațiune a Gărzii de Coastă a pornit în căutarea acestora, ocazie cu care, cei doi au fost găsiți pe malul brațului Dunărea Veche, în pădure.

”Din cauza condițiilor hidro-meteorologice nefavorabile, intervenția a fost dificilă, însă cele două persoane au fost preluate de polițiștii de frontieră și transportate la sediul Punctului de Lucru Hârșova, la pontonul poliției de frontieră.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Gărzii de Coastă.

Activitatea a fost desfășurată în cooperare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea, astfel încât, la sediul pontonului se aflau mai multe echipaje de prim ajutor care le-au acordat îngrijirile necesare.
Persoanele sunt în acest moment în siguranță și în afara oricărui pericol.

Sursa foto: Garda de Coastă

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!