Connect with us

Administratie

Doi copii din Agigea au fost mușcați de un câine maidanez în fața casei lor. Gabriel Ciobanu: „Primarul are alte preocupări“

Published

on

Liderul USR Agigea, Gabriel Ciobanu, readuce în atenția opiniei publice situația câinilor fără stăpân din comună. El spune că o doamnă din localitatea Agigea i-a adus la cunoștință faptul că un câine i-a mușcat ambii copii (băiat și fată). S-a întâmplat în centrul localității, aproape de locuință lor. Ciobanu spune că nu sunt singurele cazuri de acest gen, iar Primăria nu a găsit nicio soluție până la această oră, astfel încât situația să nu se mai repete.

„Cu regret vă anunț că începem anul cu vești foarte proaste, în data de 01.01.2022, o doamnă din localitatea Agigea mi-a adus la cunoștință faptul că un câine maidanez i-a mușcat ambii copii (băiat și fată). S-a întâmplat în centrul localității, aproape de locuință lor.

În data de 21.05.2021, în articolul publicat de ordinea.ro am prezentat cum un cetățean din localitatea Lazu a fost mușcat de un câine maidanez.

I-am solicitat primarului să găsească o solultie pentru cănii fară stăpân astfel încât aceste incidente să nu se repete.

Evident că primarul a avut alte preocupări și nu a dat curs solicitării noastre.

Ce așteptați să se întâmple domnule primar pentru că dvs să luați măsuri?!

Îmi doresc că în anul 2022 să se rezolve aceasta problema și voi face tot ce tine de mine pentru a pune în aplicare soluția prezentata încă din precampania din 2020.“, a scris Gabriel Ciobanu.

De altfel, Ordinea.ro a mai relatat în trecut despre zeci de câini, care se plimbă liberi și sunt extrem de agresivi. Un cetățean a fost mușcat în fața casei sale.

Iată materialul filmat:

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta