Conecteaza-te cu noi

Actual

Doi copii din Valu lui Traian, în stare GRAVĂ după ce au aruncat un spray în soba încinsă

Published

on

În cursul nopții trecute, medicii de la Serviciul de Ambulanță au fost solicitați să intervină în localitatea Valu lui Traian pentru a acorda primul ajutor unor copii care s-au ales cu arsuri  foarte grave după ce au încercat să facă foc în sobă.

Potrivit dr. Diana Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Constanța, este vorba despre doi copii, în vârstă de 7, respectiv 14 ani, cu arsuri de căi aeriene.

”Încercând să facă focul la sobă, au folosit benzină  și le-a explodat focul în față și le-a dat arsuri de căi aeriene.  Ei au fost intubați imediat și li s-a acordat primul ajutor  de un echipaj Saj C2 și un echipaj Smurd C și au fost transportați la Spitalul Județean.”

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 4.00 copiii au fost transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

Advertisement

Update: Potrivit ISU Constanța, cei doi copii au aruncat un spray în sobă, nu benzină, iar acesta a explodat.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions