Connect with us

Actual

Doi indivizi din Constanța, arestați ÎN LIPSĂ pentru tâlhărie calificată

Published

on

instanta de judecata

La sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, un bărbat din Constanța a fost jefuit de un portmoneu în care se aflau documente personale și suma de 300 de lei.

Ieri, 8 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale au identificat 2 bărbați, de 39 de ani, respectiv 32 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

”La data de 30 noiembrie 2022, cei doi ar fi sustras, prin violență, portofelul persoanei vătămate, un bărbat, de 52 de ani, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Portofelul conținea documente personale și suma de 300 de lei.

Deoarece cei doi se sustrag cercetărilor, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a propus, instanței de judecată, arestarea preventivă a acestora, în lipsă, pentru 30 de zile, propunerea fiind a fost admisă.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!