Connect with us

Actual

Doi minori au furat din Sala Sporturilor ”Iftimie Ilisei” din Medgidia

Published

on

Astăzi, 18 noiembrie, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au formulat propunere privind luarea măsurii arestului preventiv, faţă de inculpaţii Ș.G. și I.B sub  acuzația comiterii infracțiunii de furt calificat. Potrivit procurorilor, cei doi minori, ambii în vârstă de 16 ani, se află în stare de reținere.

Potrivit probatoriului administrat în cauză până în prezent, în noaptea de 4/5 noiembrie a.c., în intervalul orar 23.30-23.50 inculpații Ș.G. şi I.B., au pătruns, prin forțarea unei uși de acces, în incinta  Sălii de Sport ”Iftimie Ilisei”, din municipiul Medgidia, de unde au sustras un sac pentru mingi și o cutie din carton de culoare albă care ar fi conţinut o boxă tip Bluetooth.

În continuare, aceştia au spart geamul unui tonomat montat în incinta sălii de sport, care aparține persoanei vătămate G. G. Ș. II, de unde au sustras dulciuri și băuturi răcoritoare, pe care le-au transportat în sacul sus-menţionat.

Prin faptele comise, inculpaţii au creat persoanei vătămate C.S.M., un prejudiciu în valoare de aproximativ 5.000 de lei, iar persoanei vătămate  G.G.Ș. II, un prejudiciu în valoare de 1.320 de lei.

”Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi ce nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.”, au precizat reprezentanții Compartimentului de Informare și Relații Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!