Connect with us

Actual

Doi minori au plecat cu mașinile la plimbare. Au fost opriți de polițiști și s-au ales cu dosare penale

Published

on

tanar la volan

În cursul zilei de ieri, polițiștii constănțeni au depistat doi minori, ambii în vârstă de 17 ani, care au condus autoturisme deși nu aveau permise de conducere. Unul dintre ei a fost identificat în localitatea Negru Vodă, iar cel de-al doilea conducea pe strada Lebedei din municipiul Constanța.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 8 mai a.c., în jurul orei 20.55, polițiști din cadrul Poliției orașului Negru Vodă au identificat un minor, de 17 ani, care a condus un autoturism, pe DN 38, în orașul Negru Vodă, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot ieri, în jurul orei 18.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un minor, de 17 ani, care a condus un autoturism, pe strada Lebedei, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

”Totodată, în autoturism a fost identificat un bărbat, de 31 de ani, care i-ar fi încredințat minorului autoturismul, pentru a-l conduce.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoae care nu deține permis de conducere.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!