Conecteaza-te cu noi

Actual

Doi sirieni ascunși sub osia unui automarfar, descoperiți la PTF Ostrov

Published

on

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Ostrov au depistat, ascunşi sub osia unui automarfar, doi cetățeni din Siria care încercau să intre ilegal în România.

În data de 06.02.2021, P.T.F. Ostrov, județul Constanța, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetăţean turc, la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în Romania. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire, materiale de construcţii din Turcia pentru o societate din România.

În urma controlului efectuat asupra ansamblul rutier poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi sub osia  remorcii, doi bărbaţi fără documente de identitate asupra lor.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul punctului, unde s-a stabilit că cei doi sunt cetățeni din Siria, în vârstă de 44, respectiv 22 de ani. De asemenea, în cadrul cercetărilor, aceștia au mai declarat că au încercat să intre ilegal în România cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Advertisement

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, cetăţenii străini fiind preluați, conform Acordului de readmisie între România și R. Bulgaria, de către autoritățile de frontieră din statul vecin.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions