Conecteaza-te cu noi

Actual

Doi tineri din Constanța, depistați cu substanțe interzise

Published

on

În data de 16 octombrie, în jurul orei 20.30, pe timpul executării serviciului în cartierul CET, atenția patrulei de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța a fost atrasă de 2 tineri care fumau într-o intrare secundară de bloc, dar și de faptul că unul dintre tineri a aruncat ceva la vederea lor.

Când au verificat zona, jandarmii au descoperit 2 pliculețe transparente care conțineau fragmente vegetale de culoare verde maroniu, despre care tânărul care le-a aruncat spunea că nu știe nimic.

Urmare a controlului, asupra celui de al doilea tânăr au fost găsite 10 pliculețe transparente care conțineau fragmente vegetale de culoare verde maroniu, asemănătoare cu cele aruncate, despre care a susținut că sunt pentru relaxare.

”Având în vedere suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise, jandarmii grupării au întocmit tinerilor actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere si consum de substante psihotrope conform Legii 143/2000, iar bunurile găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.”, au precizat reprezentanații jandarmeriei.

Advertisement

Menționăm că în ultimele 7 zile, jandarmii Grupării Mobile Constanța au executat peste 50 de misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice pe timpul cărora au întocmit 2 acte de sesizare pentru 3 tineri depistați având asupra lor substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive și au aplicat un număr de 44 sancțiuni contravenționale, valoarea sancțiunilor contravenționale ridicându-se la suma de 13.600 de lei.

 

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions