Connect with us

Actual

Doi tineri, prinși cu droguri într-o sală de jocuri din municipiul Constanța

Published

on

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanţa au depistat într-o sală de jocuri din municipiul Constanța doi tineri, de 26 de ani, care aveau asupra lor substanțe interzise.

Joi, 2 iunie a.c., în jurul orei 19.00, jandarmii aflați misiunea de menținere a ordinii şi siguranţei publice în zona centrală a municipiului Constanța, la momentul trecerii pe lângă o sala de jocuri electronice au simțit un miros înțepător, specific substanțelor interzise.

După ce au intrat în sală și s-au legitimat, jandarmii au observat 2 tineri care încercau să părăsească incinta.

Cei doi au fost legitimați și întrebați dacă dețin substanțe interzise. Așa că au prezentat jandarmilor 2 pliculețe transparente care conțineau fragmente vegetale de culoare verde și o folie din plastic transparentă ce conținea fragmente vegetale de culoare verde, cu miros specific de marijuana.

Advertisement

Întrebați fiind despre motivul folosirii substanțelor, aceștia au declarat că le oferă o stare de relaxare.

”Jandarmii grupării au întocmit tinerilor actele de sesizare, iar bunurile găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Grupării Mobile.

Foto: Jandarmeria Mobilă Constanța

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement