Actual

Donează sânge! Pacienţii internaţi în perioada sărbătorilor Pascale au nevoie de el pentru a trăi

mart. 29, 2018 Maria Ionescu

 

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine  Constanţa  anunţă  donatorii de sânge că joi, 05.04.2018,  programul de lucru va fi prelungit până la ora 18.30. S-a luat această decizie  întrucât ziua de 06.04.2018, Vinerea Mare,  este zi nelucrătoare.

Donatorii care  doreau  să doneze în data de 06.04.2018 sunt rugaţi să se prezinte pentru donare joi 05.04.2018, în intervalul orar 7.30-18.30. Aceştia sunt rugaţi  să se asigure că pe parcursul zilei au o alimentaţie corespunzătoare, cu lichide suficiente.

„Doar cu ajutorul donatorilor care vor dona în perioada 02-05.04.2018 vom putea să asigurăm rezervele de componente sanguine, în special concentratele trombocitare, pentru pacienţii spitalizaţi în perioada Sărbatorilor Pascale.”, a declarat dr. Alina Mirella Dobrotă, director al Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa.

 

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!