Conecteaza-te cu noi

Actual

Dosare penale întocmite de polițiștii de la Transporturi. Vezi pentru ce

Published

on

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au desfășurat o acțiune pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, în zona stațiilor CF, pe trenurile de călători, a fluviului Dunărea, cât și pentru prevenirea si limitarea răspândirii virusului SARS Cov-2.

Polițiștii au legitimat aproximativ 270 de persoane, fiind aplicate 89 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 61.000 de lei.

De asemenea, au fost indisponibilizate, în vederea confiscării, o ambarcațiune, un motor, 4 plase de pescuit tip monofilament, bunuri în valoare de 5.000 de lei.

Totodată, polițiștii au întocmit 7 dosare de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj piscicol, conducere a unei ambarcațiuni de agrement fără brevet de conducător ambarcațiune și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Advertisement

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, polițiștii au identificat, pe fluviul Dunărea, la km. 260, un bărbat, de 38 de ani, din Ghindărești, care conducea o ambarcațiune de agrement fără a poseda brevet de conducător ambarcațiune și se afla sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions