Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Dosare penale pentru braconaj piscicol întocmite de polițiștii constănțeni

Published

on

peste

Polițiștii constănțeni au întocmit două dosare penale pentru braconaj piscicol, au constatat două infracțiuni la regimul rutier și au verificat peste 150 de vehicule.

În perioada 7-9 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării normelor legale privind circulația, depozitarea, prelucarea și comercializarea peștelui, produselor din pește și a altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit și/sau acvacultură.

Cu această ocazie, au fost legitimate peste 200 de persoane, au fost verificate 22 de unități de acvacultură și pescării din județul Constanța și peste 150 de vehicule.

”În urma acțiunilor desfășurate, polițiștii au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei, dintre care 30 la O.U.G. 195/2002, 11 la Legea 61/1991, 8 la Legea 333/2003, iar restul pentru alte abateri.”, au pșrecizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Totodată, au fost întocmite 2 dosare penale pentru braconaj piscicol, fiind ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 3 kilograme de icre roșii și negre pentru care nu existau documente de proveniență.

De asemenea, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

La acțiune au participat și specialiști de la Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură, Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța și Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions