Connect with us

Politica

Dosarul „10 august“. Senatorul Remus Negoi: „Au trecut patru ani de când zeci de mii de români au fost gazați, fugăriți și loviți de jandarmi“

Published

on

Senatorul de Constanța al USR Remus Negoi acuză că au trecut patru ani de când zeci de mii de români din diaspora și din țară au fost gazați, fugăriți și loviți de jandarmi, în 10 august.

„Patru ani de când așteaptă să își găsească dreptatea în justiție. În tot acest timp, Dosarul „10 august” a fost plimbat printre instituții și s-a încercat „spălarea” șefilor Jandarmeriei și a politicienilor care s-au aflat în spatele represiunii. Anul acesta, șefii Jandarmeriei care au ordonat violențele împotriva manifestanților pașnici din 10 august 2018 au fost puși din nou sub urmărire penală. Ancheta în Dosarul „10 august” a fost reluată de Secția Militară a Parchetului General. 20 de noi suspecți au fost identificați în ultimele șase luni. În premieră, au fost transcrise în întregime discuțiile purtate de jandarmi prin stații. Nu renunțăm să sperăm că justiția își va face treaba. Cei vinovați trebuie trași la răspundere. Doar așa le poate fi redată românilor încrederea în instituțiile statului.“, a declarat Remus Negoi.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement