Conecteaza-te cu noi

Actual

Două accidente pe Autostrada Soarelui, în această dimineață

Published

on

Deși este devreme, Biroul de presă al DRDP Constanța a anunțat că, până la ora 7.30, pe Autostrada Soarelui au avut loc două evenimente rutiere, produse la distanța de 1 km unul de celălat. Primul a avut loc la km 169, iar cel de-al doilea, la km 170.

”Până la ora 7:30 au avut deja loc două accidente pe Autostrada A2, sensul București-Constanța: la km 169, unde au fost implicate două autovehicule și la km 170, unde a fost implicat un autovehicul al cărui șofer a pierdut controlul volanului și a intrat în parapetul marginal.”, precizează Biroul de presă al DRDP Constanța.

Din fericire, nu au fost victime, iar traficul nu a fost blocat.  Având în vedere valorile ridicate de trafic, DRDP face un apel către toți conducătorii auto să circule cu atenție și cu prudență.

Foto: DRDP Constanța

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions