Conecteaza-te cu noi

Actual

Două accidente rutiere în Constanța, la un minut distanță. Trei persoane au fost transportate la spital

Published

on

Două accidente rutiere s-au produs în această seară în municipiul Constanța, la doar un minut distanță.

Primul accident a avut loc la ora 18.39, pe b-dul IC Brătianu, în apropiere de restaurantul Sabroso. Au fost implicate două autoturisme. La fața locului au fost direcționate o ambulanță Saj B2 și un echipaj SMURD B. Două persoane, o femeie și un bărbat, au fost rănite. Victimele au fost transportate la spitalul județean Constanța conștiente, cu traumatisme cranio cerebrale.

Cel de-al doilea accident s-a produs la ora 18.40, pe b-dul 1 Mai, lângă biserica Sf. Maria. Aici un pieton a fost accidentat de un autoturism. Victima a fost transportată la spitalul județean conștientă, cu trauamatism cranio cerebral.

Știre în curs de actualizare.

Advertisement

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions