Connect with us

Actual

Două autoturisme au ars azi noapte în județul Tulcea

Published

on

incendiu auto

În cursul nopții trecute, pompierii militari ai ISU Delta Tulcea au avut două intervenții la două autoturisme care au luat foc.

În jurul orei 1.30, pompierii au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu produs la un autoturism în localitatea Babadag, județul Tulcea.

Către locul indicat de apelant, s-a deplasat un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Babadag, cu o autospecială de stingere.

La sosirea pompierilor militari, focul se manifesta prin ardere generalizată, la nivelul compartimentului motor al unui autoturism parcat într-o curte din localitate. Prin intervenția promptă a salvatorilor, incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite.

Cauza probabilă de producere a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric.

incendiu auto

La scurt timp, un alt apel la numărul unic de urgență 112 solicita intervenția pompierilor militari pentru lichidarea a unui incendiu produs la un autoturism aflat în mers, pe o stradă din municipiul Tulcea.

Pentru gestionarea situației de urgență, a fost mobilizat un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.

La sosirea echipajului de intervenție, focul se manifesta generalizat la întregul autoturism.

Din fericire, nu au existat victime, șoferul și pasagerul reușind să se autoevacueze.

În urma cercetărilor de la fața locului, pompierii au stabilit cauza probabilă de producere a incendiului: scurtcircuit electric.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!