Connect with us

Actual

Două fete s-au bătut aseară în zona City Park Mall. Polițiștii constănțeni fac cercetări

Published

on

Joi seara, două tinere s-au luat la bătaie în zona City Park Mall. Mai multe persoane aflate la fața locului au filmat bătaia și au postat-o pe rețele de socializare. Ulterior, s-au sesizat și polițiștii, care efectuează cercetări în această cauză.

Oficial din partea Biroului de presă al IPJ Constanța:

”În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care 2 persoane se agresează fizic, vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Până la acest moment au fost identificate tinerele în cauză, urmând a fi audiate.

Precizăm faptul că nu există nici o sesizare referitoare la incidentul respectiv.

Totodată, polițiștii s-au autosesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Vom reveni.”, au precizat reprezentanții poliției.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!