Connect with us

Actual

Două mașini s-au răsturnat. Una în apropiere de Lumina, cea de-a doua, la Tuzla

Published

on

În cursul zilei de azi, două mașini s-au răsturnat. Una dintre ele, între Lumina și Oituz, cea de-a doua, la Tuzla.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, în jurul orei 9.45, un bărbat de 40 de ani a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Lumina către Oituz, iar la km. 280 +800m, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabile, către dreapta.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

După o jumătate de oră, pe la 10.20, a avut loc și cel de-al doilea eveniment rutier în care o mașină s-a răsturnat în localitatea Tuzla. Și în acest caz a fost o victimă neîncarcerată.

Foto: Accidentul dintre Lumina și Oituz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!