Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Două nave fluviale de pasageri, la terminalul de croaziere al Portului Constanța

Published

on

Două nave de pasageri se află la ora actuală la terminalul de croaziere al Portului Constanța. Este vorba despre River Adagio și A Rosa Flora.

Cele două nave fluviale de pasageri au revenit în Portul Constanța cu peste 200 de turiști la bord, cei mai mulți americani și germani.

Cei 103 pasageri de pe River Adagio sunt americani și au încheiat croaziera în Portul Constanța. În cursul acestei seri, alți 103 turiști se vor îmbarca și vor porni mâine pe Dunăre la bordul navei.

Înainte de plecare, vor face un tur al orașului Constanța, vizitând Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Edificiul Roman cu Mozaic, Catedrala Ortodoxă, faleza Cazinoului, dar și stațiunea Mamaia.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions