Conecteaza-te cu noi

Actual

Două persoane din Murfatlar și Lumina au dispărut de la domiciliu. Le-ați văzut?

Published

on

Polițiștii din orașul Murfatlar anunță că în ziua de 5 mai, în jurul orei 13.00, au fost sesizați cu privire la dispariția unei tinere, MAREȘ ELENA, de 18 ani, din orașul Murfatlar, județul Constanța. Aceasta a plecat, în mod voluntar, de la domiciliu, la data de 5 mai a.c., în jurul orei 00.00, fără a reveni până în prezent. Tânăra are 1,72 m înălțime, greutate de aproximativ 50 de kg. La data plecării, aceasta purta pantaloni de culoare vișinie, tricou negru, și papuci de culoare neagră.

De asemenea, tot în 5 mai, în jurul orei 09.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au fost sesizați cu privire la dispariția lui JOIȚA FLORIN, de 44 de ani, din localitatea Lumina, județul Constanța. Acesta a plecat, în mod voluntar, de la domiciliu, la data de 1 mai a.c., în jurul orei 09.00, fără a reveni până în prezent. Bărbatul are 1,75 m înălțime, greutate de aproximativ 75 de kg, constituție atletică, păr șaten, ochi căprui. La data plecării, acesta purta pantaloni de culoare neagră și papuci de culoare neagră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceaste persoane sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions