Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Dovada foto! “Circulara” care a isterizat România vine din benzinăriile MOL

Published

on

Sub protecția anonimatului, un proprietar de benzinărie din județul Constanța ne oferă dovada circularei pe care stațiile de carburanți MOL au primit-o ieri.

“Personal refuz să mai cumpăr și sa revând motorina, prefer să țin benzinăria pe post de cafenea până nu se revine la normalitate! În semn de protest!’, declară pentru “Ordinea.ro” proprietarul benzinăriei de la care am primit și… circulara.

Iată documentul care a isterizat o țară întreagă și care a produs cozi uriașe la stațiile de alimentare cu combustibil din România.

De altfel, Virgil Popescu, ministrul Energiei, a declarat aseară că de la benzinăria MOL a pornit isteria și a dat asigurări că astăzi, joi, 9 martie 2022, vor fi analizate toate elementele acestei situații.

“Am discutat cu OMV Petrom și Rompetrol, exclus să rămânem fără stocuri și să avem explozii de prețuri”, a explicat ministrul care a punctat cu subiect și predicat, la digi24, că isteria creșterii prețurilor la carburanți a pornit de la o benzinărie MOL din Beiuș și că autoritățile investighează cauzele care au stat la baza rostogolirii informației care a produs panică.

Din informațiile existente în media, litrul de motorina la MOL în Beiuș ajungea ieri la… 11 lei.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions