Conecteaza-te cu noi

Actual

Dr. Ioan Tiberiu Tofolean este noul manager al Spitalului Judeţean Constanţa

Published

on

Dr. Cătălin Grasa va mai fi manager al Spitalul Clinic Judeţean “Sf. Apostol Andrei”  doar 3 zile (mai exact până în data de 12 noiembrie, inclusiv). În locul său va fi numit dr. Ioan Tiberiu Tofolean, fapt confirmat pentru ziarul Ordinea.ro de către preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu.

Precizăm că dr. Grasa a fost numit în funcţie în anul 2016.

Noul manager al unităţii spitaliceşti este medic gastroenterolog, specializat în ecografie.

Pe pagina de Facebook a dr. Ioan Tiberiu Tofolean este menţionat faptul că e afiliat Partidului Naţional Liberal. Este căsătorit și absolvent al Facultății de Medicină Generală IMF Cluj-Napoca. Este medic primar în medicină internă și gastroenterologie și doctor în medicină, titlu obținut în anul 1998 la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațeganu” Cluj-Napoca.

Advertisement

A obținut numeroase diplome ca urmare a stagiilor de perfecționare desfășurate atât în țară, cât și în Germania și Franța.  A mai fost manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Ioan Tiberiu Tofolean este în prezent profesor universitar la Universitatea „Ovidius” Constanţa.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions