Conecteaza-te cu noi

Politica

Dragnea, la un pas de a ieși din închisoare. Instanța a rămas în pronunțare

Published

on

Liviu Dragnea ar putea ieşi din închisoare. Asta deoarece Tribunalul Giurgiu a judecat, astăzi, cererea de eliberare condiţionată. Instanţa a rămas acum în pronunţare. Dragnea execută o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Completul de judecată este format din Adriana Pencea, președintele Tribunalului Giurgiu și judecătorul Andrei Buliga. Decizia de astăzi e definitivă. Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, și-a exprimat speranța ca acest complet să admită toate apărările, punctând că Liviu Dragnea îndeplinește toate condițiile spre a fi eliberat condiționat.

„Ne-am judecat cu privire la contestație pe care am formulat-o cu privire la liberarea condiționată a domnului Dragnea. Sperăm ca acest complet să admită toate apărările noastre, în sensul în care dânsul îndeplinește toate condițiile spre a fi eliberat condiționat și să elimine eventual un subiectivism.”, a spus Flavia Teodosiu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions