Conecteaza-te cu noi

Societate

DRDP Constanța continuă anchetele de circulație origine – destinație

Published

on

D.R.D.P. Constanța informează participanții la trafic că, în data de 12 octombrie, vor continua anchetele de circulație origine – destinație, efectuate cu avizul și cu sprijinul poliției rutiere.

Reamintim că aceste anchete sunt măsurători de trafic care se efectuează în scopul determinării curenților de circulație pe drumurile de interes național și internațional aflate în administrarea CNAIR SA.

Ele vizează determinarea numărului total de vehicule, pe categorii, care circulă la un moment dat pe reteaua rutieră luată în considerare, cunoașterea, prin chestionarea conducătorilor de vehicule, a originii, destinației, datelor socio-economice și a tipului călătoriei sau felul încărcăturii vehiculelor de marfă (inclusiv gradul de încărcare) care se deplasează la un moment dat pe rețeaua luată în considerare, precum și numărul de pasageri din aceste vehicule.

Unde vor fi amplasate posturile de anchetă origine-destinație? 

Advertisement

Posturile de anchetă origine-destinație vor fi amplasate pe ambele sensuri, pe:

  • drumul național DN 3, km 110+015 (județul Călărași);
  • drumul național DN 41, km 20+000 (județul Călărași);
  • drumul național DN 4, km 20+350 (județul Călărași);
  • Autostrada A2, km 111+770;
  • Autostrada A4, km 4+300.

Modul de lucru:

Participanții la trafic vor fi opriți de către echipele formate din recenzori cu ecusoane și agenți de poliție rutieră și vor fi invitați să răspundă la o serie de întrebări, ca de exemplu: localitatea unde a început călătoria, originea ei (ex.acasă, loc de muncă, școală, cumpărături etc.), localitatea unde se va încheia călătoria, destinația, frecvența călătoriei, în cazul vehiculelor de marfă – tipul mărfii, pentru vehiculele de pasageri-numărul de pasageri etc. Răspunsurile vor fi consemnate de recenzori pe formulare tipărite, cu mențiunea că nu vor fi înregistrate datele referitoare la numărul de înmatriculare al vehiculului, numele conducătorului auto sau alte date de identificare. Informațiile solicitate sunt complet anonime, fiind respectate prevederile regulamentului general privind protecția datelor.

”Rugăm din nou participanții la trafic să fie cooperanți și să dea răspunsuri corecte, astfel încât ancheta să se desfășoare în condiții bune și într-un timp cât mai scurt.

Vă mulțumim pentru timpul acordat!”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al DRDP Constanța.

Foto: Arhiva DRDP Constanța

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions