Conecteaza-te cu noi

Politica

Dreapta Unită îi cere lui Iohannis să organizeze, în 9 iunie, un referendum pentru eliminarea pensiilor speciale!

Published

on

dreapta unita

Dreapta Unită cere din nou președintelui Klaus Iohannis să organizeze, în 9 iunie, odată cu alegerile locale și europarlamentarele, un referendum pentru eliminarea pensiilor speciale!

„În ultimele luni, am strâns peste 135.000 de semnături de la români din țară și diaspora care susțin eliminarea acestor privilegii nejustificate. Nu e normal să ai speciali care au ajuns să încaseze chiar și peste 58.000 de lei pe lună, în timp ce peste 1 milion de vârstnici supraviețuiesc cu pensii sub 1.100 de lei.

Klaus Iohannis și Partidul Unic PSD-PNL au construit o Românie paralelă unde privilegiul devine normă, iar asta trebuie oprit.

Putem să oprim pensiile speciale prin referendum.

Advertisement

Nu avem așteptări de la Nicolae Ciucă, pensionarul special care a ajuns astăzi la o pensie de 19.000 de lei, după majorarea de 13% din ianuarie. Nu avem așteptări de la Marcel Ciolacu, prim-ministrul care nu face nimic pentru eliminarea privilegiilor. 

Dreapta Unită îi solicită lui Klaus Iohannis declanșarea referendumului pentru eliminarea pensiilor speciale, care să aibă loc pe 9 iunie, odată cu alegerile comasate – europarlamentare și locale.

Măcar acum, în ultimele luni de mandat, să acționeze în interesul românilor, nu al privilegiaților.

Ajută-ne să construim #RomâniaModernă. O Românie bazată pe merite reale, nu pe privilegii nesimțite. Dacă ei nu vor să elimine pensiile speciale, sancționează-i la vot. Anul acesta nu îi mai lăsa să îți fure viitorul.“, spune liderul USR, Cătălin Drulă.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions