Connect with us

Actual

Drum alunecos: Mașină răsturnată între Constanța și Năvodari

Published

on

În cursul acestei dimineți, o mașină s-a răsturnat între Constanța și Năvodari. Potrivit martorilor, drumul este foarte alunecos, iar riscul de a se produce evenimente rutiere, din acest motiv, este foarte mare.

Ambele benzi de circulație au fost blocate de mașina răsturnată, așa că traficul rutier a fost blocat pentru moment.

Această poză a fost postată în urmă cu puțină vreme pe pagina Infotrafic Năvodari, cu următorul text: ”Atenție mare pe Năvodari -> CT. Aluneca extrem de rău pe tot drumul. Unul deja s a răsturnat 07:40”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!