Connect with us

Societate

Drumul dintre Porțile 7 și 9 din Portul Constanța, modernizat. Vezi cât au costat lucrările

Published

on

Administrația Porturilor Maritime Constanța a finalizat lucrările de modernizare a drumului dintre Poarta 7 și Poarta 9, intens circulat de autovehiculele care transportă mărfuri în zonă.

Valoarea lucrărilor este de 6.284.734,11 lei, fără TVA, sumă alocată din fonduri proprii ale Administrației Porturilor Maritime Constanța.

Lucrările la drumul de acces al vehiculelor între Poarta 7 și Poarta 9 au vizat realizarea unui sistem rutier nerigid, prin intervenția asupra stratului de bază și racordarea cu celelalte drumuri cu care se intersectează.

A fost inclus și un sistem de șanțuri și rigole pentru colectarea și evacuarea apelor pluviale, pentru a preîntâmpina pe viitor deteriorarea drumului. Astfel se va asigura desfășurarea circulației rutiere în condiții optime, de siguranță.

Advertisement

”Finalizarea acestei investiții completează proiectele importante derulate în ultimii ani și facilitățile create de Administrația Porturilor Maritime pentru comunitatea portuară și pentru atragerea investitorilor în Portul Constanța, pentru dezvoltarea continuă a portului.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al APMC.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement