Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Drumul Județean 392, sectorul Amzacea – Pecineaga, a intrat într-un amplu proces de reabilitare și modernizare

Published

on

dj asfaltare

Societatea „Drumuri Județene Constanța” anunță că, astăzi, a demarat reabilitarea unui sector important de drum: DJ 392 Pecineaga – Amzacea. În următoarele două luni pe o suprafață de aproximativ 25.000 de mp de drum vor fi așternute în jur de 6.000 de tone de piatră, conform primelor estimări ale necesarului de material. Lucrările vor fi efectuate în funcție de condițiile meteorologice.

„Intenția noastră este să aducem drumul, pentru început, la un stadiu practicabil. Din păcate, lucrările nu au putut fi începute mai devreme deoarece pe rolul instanțelor s-a aflat procesul cu cel ce a realizat asfaltarea din 2012. Sperăm ca într-un termen cât mai scurt drumul să poată fi traversat de participanții la traficul rutier în cele mai bune și sigure condiții”, a spus Răzvan Gabriel Zagon, directorul general al Societății „Drumuri Județene Constanța”.

Alături de angajații DJCT s-a aflat, astăzi, și Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

„Modernizarea şi reabilitarea drumurilor județene continuă. Un nou proiect al Societății „Drumuri Județene Constanța” vizează reabilitarea și modernizarea drumului județean 392 Pecineaga – Amzacea, un sector de drum tratat superficial de autorități în trecut și ocolit de toți cei care cunosc starea deplorabilă în care acesta se află în prezent. Cei 12 km de drum sunt foarte greu de parcurs, aproape imposibil, iar reabilitarea acestui tronson înseamnă, practic, o reconstrucție masivă”, a apreciat președintele Consiliului Județean Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions