Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Drumuri Județene Constanța informează că este gata de acțiune la vreme severă. Vor fi ploi și ninsori viscolite

Published

on

Acest sfârșit de săptămână vine cu vreme nefavorabilă în județul Constanța. Conform meteorologilor, mai multe zone vor fi afectate de ploi și ninsori viscolite. Societatea „Drumuri Județene Constanța” SA spune că este gata de acțiune.

„Avem în stoc 16.000 de tone de material antiderapant și 52.000 de litri de motorină. Echipele DJCT vor patrula în permanență pe toate tronsoanele de drumuri județene și vor acționa atunci când situația o va impune. La nivelul companiei, de mâine serviciul de permanență va fi active atât la sediul central cât și în toate secțiile. Rugăm participanții la traficul rutier ca înainte de a pleca la drum să se informeze la Dispeceratul nostru cu privire la starea drumurilor, să plece doar cu autoturismul echipat corespunzător și numai dacă este necesară deplasarea. Pentru eventuale probleme apărute pe drumurile județene constănțene vă stă la dispoziție numărul de telefon 0241 630 696.“, notează societatea Drumuri Județene.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions