Connect with us

Actual

Drumurile închise ieri în județele Constanța și Tulcea au fost redeschise (Video)

Publicat

la

Îmbunătățirea condițiilor meteorologice în mai multe zone din județele Tulcea și Constanța, a permis redeschiderea circulației pe mai multe drumuri care au fost închise ieri din cauza ninsorilor, vântului puternic și vizibilitații reduse. La această oră au fost deschise, cu restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone toate cele 4 sectoare de drum național din județele Tulcea și Constanța, după cum urmează: – DN 22 (Isaccea – Somova) județul Tulcea, între km 141+995 – km 164+635. – DN 22A (Cătăloi – Hârșova) județele Tulcea și Constanța, între km 0+000 – km 85+925, – DN 22D (Horia – Ciucurova) județul Tulcea, între km 40+000 – km 52+000, – DN 22F (Horia – Nalbant) județul Tulcea, între km 0+000 – km 13+900. Se mențin restricțiile de circulație pentru autovehiculele cu o masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone și pe următoarele sectoare de drum național: – DN 22 (Smârdan – Ovidiu) județele Tulcea și Constanța, între km 86+356 – km 287+456, – DN 22D (Măcin – intersecția cu DN 22) județul Tulcea, între km 0+000 – km 81+287, – DN 22E (Garvan – I.C. Brătianu) județul Tulcea, între km 0+000 – km 14+260. Precizăm că reprezentanții CNAIR SA acționează în permanență în regiunile care s-au aflat sub incidența codului portocaliu, acolo unde se circulă în continuare în condiții de iarnă. Facem din nou apel la conducătorii auto, să conducă prudent, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile meteorologice și de trafic din zonele tranzitate. Reamintim că ieri mai multe sectoare de drum național au fost blocate de autotrenuri neechipate corespunzător care au îngreunat accesul utilajelor de deszăpezire și deplasarea celorlalți participanți la traficul rutier.

Acțiunile desfășurate de CNAIR SA în perioada 18.01.2018, ora 17:00 – 19.01.2018, ora 05:00

Acțiunile desfășurate de CNAIR SA în perioada 18.01.2018, ora 17:00 – 19.01.2018, ora 05:00#cnair #comunicathttps://goo.gl/fMrkYW

Publicată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe Joi, 18 Ianuarie 2018

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Constanța. Tentativă de suicid a unei femei cu probleme psihice. Pacienta a fost transportată spital

Publicat

la data de

Scris de

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au intervenit, astăzi, pe strada Vârful cu Dor din Constanța. În imobil s-a pătruns în prezenta poliției,  persoana a fost imobilizată și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe cu ambulanța SAJ. Persoana în cauză a fost imobilizată și va fi transportată la UPU cu ambulanța SAJ.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Constanța. Restricții de trafic în Zona Peninsulară

Publicat

la data de

Scris de

Sărbătoarea creștină „Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon” va fi marcată prin evenimente religioase care se vor desfășura în perioada 26-27 iulie. Astăzi, începând cu ora 18:30, va avea loc o procesiune religioasă cu moaştele Sfântului Pantelimon şi ale Sfinţilor Epictet şi Astion în zona centrală a orașului. Pe durata procesiunii, traficul rutier va fi îngreunat. Procesiunea religioasă va avea ca punct de plecare Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, cu deplasare pe strada Arhiepiscopiei, strada Mircea cel Bătrân, Biserica Greacă(popas de rugăciune), strada Mircea cel Bătrân, bulevardul Tomis, strada Constantin Brătescu, Biserica Adormirea Maicii Domnului I(popas de rugăciune),  strada Mihai Viteazu, strada Traian, cu deplasarea spre Piața Ovidiu, Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.

Mâine, în curtea Catedralei Arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, va fi oficiată slujba Sfintei Liturghii, urmată de o procesiune cu sfintele moaște în jurul lăcașului de cult.

Pentru siguranța participanților la eveniment, circulația autovehiculelor va fi restricționată marți, 27 iulie, în intervalul orar 07:00-13:00, după cum urmează:

– strada Arhiepiscopiei, tronsonul cuprins între strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino și bulevardul Regina Elisabeta;

– strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 la intersecția cu strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino;

– strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 la intersecția cu strada Cristea Georgescu;

– strada Cristea Georgescu la intersecția cu strada Grigore Tocilescu.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

CRIMĂ la Tortoman. Un bărbat, acuzat că și-a OMORÂT soția

Publicat

la data de

Scris de

Polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați, astăzi, în jurul orei 4.50, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că soția sa ar fi decedat în timp ce dormea, în locuința comună din comuna Tortoman. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, un bărbat, de 61 de ani, iar în locuință a fost identificată femeia, de 57 de ani, decedată. Pe trupul neînsuflețit au fost constatate urme vizibile de violență pe cap, trunchi și membre.

„Menționăm faptul că bărbatul se află în custodia Poliției. La locul faptei s-au deplasat și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și criminaliști, pentru efectuarea cercetării la fața locului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar în urma necropsiei se va stabili cauza decesului.„, spun polițiștii.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: