Conecteaza-te cu noi

Actual

DSP Constanța ia cu asalt litoralul. Echipele de control vor verifica documentele de vaccinare și testare împotriva COVID-19

Published

on

În perioada 12-15 august 2021, Direcția de Sănătate Publică Constanța va efectua controale zilnice la evenimentele de pe litoral pentru a verifica valabilitatea documentelor privind vaccinarea, vindecarea sau testarea împotriva Covid-19.

Echipele de control vor fi alcătuite din 3 inspectori, precizează Biroul de presă al Direcției de Sănătate Publică a județului Constanța printr-o informare publică.

“Reamintim organizatorilor de evenimente că au obligația de a verifica valabilitatea documentelor privind vaccinarea, vindecarea sau testarea împotriva Covid-19 pentru fiecare participant în parte înainte de a i se permite acestuia accesul la eveniment. Inspectorii sanitari vor putea dispune măsuri conform prevederilor Legii nr. 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, republicată, cu modificările și completările ulterioare.”, precizează reprezentanții instituției.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions