Connect with us

Politica

Dumitru Moinescu, pus la zid în PNL Constanța: “Comportamentul este mizerabil, fără control!” Vezi cine declară asta!

Published

on

Municipiul Medgidia a fost, fără îndoială, lupta supramă a liberalilor pentru șefia administrației locale și nu de ieri, de azi, de mulți ani… Tot de mulți ani mocnește și un scandal între un fost primar de Medgidia, Dumitru Moinescu și actualul președinte al PNL Constanța, Gheorghe Dragomir.

Duminică, în cadrul ședinței pe care liberalii au avut-o în prezența liberalilor de la București, respectiv a președintelui interimar, Raluca Turcan, și a secretarului general Cristian Bușoi, Gheorghe Dragomir a transmis, din spatele ușilor închise, unuia dintre colegi că este “tolerat”, semn că ar fi cazul să-și vadă de treabă și să tacă! Astăzi, Dragomir a declarat pentru “Ordinea.ro” că cel căruia i-a transmis mesajul auzit din holul sediului de partid este Dumitru Moinescu. Motivele sale au la bază, “comportamentul mizerabil, fără control” al colegului Moinescu. “Ați auzit bine când am transmis cuiva că este tolerat și mesajul meu îl privea pe Dumitru Moinescu. Are prostul obicei de a critica fără fundament orice se petrece în partid și nu am făcut altceva decât să îi amintesc faptul că aruncă mizerii, nu participă la consolidarea PNL și nu trebuie să vă amintesc eu faptul că același Moinescu a fost împotriva candidatului nostru de la alegerile locale de anul trecut din municipiul Medgidia, iar la partid vine doar când are chef de scandal”, a declarat liderul PNL Constanța pentru ziarul nostru. Și asta nu e tot, Dragomir ne spune că supărarea lui Moinescu ar fi una personală, nicidecum politică. “Supărările lui Moinescu sunt vechi, de 9 ani, atunci când eu am preluat organizația de la Medgidia și el nu a mai câștigat alegerile de acolo și toată activitatea profesională a transformat-o într-o răfuială personală. Spune mereu că lui nu i se ia cotizația la partid, pe care e bine de știut că nu a plătit-o de mai bine de un an, însă AEP nu ne permite să strângem banii de la colegi pe borderou deoarece suntem pasibili de amenzi, dar el nici nu își dă interesul. Dacă îl întrebi, atunci spune că nu îi cere nimeni banii și că vechii pedeliști nu sunt agreați în partid, ceea ce nu este adevărat. Moinescu s-a comportat mizerabil și duminică, la întâlnirea cu liderii de la centru ai PNL, este un om fără control și este bine de știut pentru toată lumea că noi nu ne jucăm”, ne-a mai spus Dragomir.

Contactat telefonic pentru a comenta aceste acuzații, Dumitru Moinescu a fost surprins că lucrurile încep să se spele în public și ne-a declarant scurt: “Tipul acesta de declarații îl caracterizează pe Dragomir. De altfel, putem să descoperim personajul politic Gheorghe Dragomir în aceste vorbe”.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!