Connect with us

Actual

După o pauză de ani de zile, întâlnire cu toți operatorii portuari!

Published

on

Patruzeci de operatori din Portul Constanta au participat, ieri, la sediul Administratiei Porturilor Maritime, la o întâlnire cu conducerea companiei pentru a discuta teme de actualitate de pe platforma portuară.A fost o primă întâlnire cu toți reprezentanții operatorilor portuari, la care au luat parte atât Asociația Patronală Operatorul Portuar, cât și Federația Națională a Sindicatelor Portuare. Se marchează astfel un prim dialog, la acest nivel și în această formulă, pe care aceștia o au cu conducerea CN APM SA Constanța după o lungă perioadă. Au fost abordate subiecte sensibile legate de activitatea în port, precum Master Planul Portului Constanța și ce implică acesta pentru comunitatea portuară. Totodata s-a discutat despre modernizarea accesului în port pe la Poarta 1, investiție parte a proiectului CIVITAS Portis, în care CN APM SA este partenerul Primăriei Constanța, care va conduce la decongestionarea traficului rutier între port și oraș. Modernizarea Porții 1 a portului reprezintă o primă etapă a integrării Master Planului Portului Constanța în Planul de Mobilitate Urbană a Municipiului Constanța prin care se urmărește realizarea unui sistem de transport eficient, integrat, durabil și sigur, care să promoveze dezvoltarea și care să asigure o bună calitate a vieții. Pe temele abordate la această prima dezbatere au fost agreate soluțiile prezentate de administrația portuară, conectate la solicitările operatorilor și au fost găsite soluții comune, avantajoase pentru ambele părți.
Astfel de întâlniri se vor desfășura frecvent în perioada următoare pentru a îmbunătăți dialogul și pentru a elimina blocajele în activitatea portuară.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!