Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Politica

Ea este noul ministru al Tineretului și Sportului. Ioana Bran este fiica unui milionar din Satu Mare

Published

on

Viorica Dăncilă, premierul desemnat al României, a anunțat astăzi componența noului Executiv. Printre schimbările făcute de Coaliția PSD – ALDE se află și cea de la Ministerul Tineretului și Sportului. Cu doar o oră înainte de începerea ședinței Comitetului Executiv Național a PSD, Marius Dunca și-a anunțat demisia din funcția de ministru al Tineretului și Sportului. În locul acestuia, conducerea PSD a propus-o pe Ioana Bran, actual secretară a Camerei Deputaților și fiica unui cunoscut om de afaceri din Satu Mare.

În urma votului, liderii PSD au decis ca portofoliul va fi preluat de fiica om de afaceri Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, cunoscut și “Regele pălincii”, o sticlă de pălincă produsă de acesta ajungând să se vândă și cu 2.000 de euro. Ioana are 31 de ani și a făcut PR pentru pălinca produsă de familia sa, declarând că se află la „a 4-a generaţie de pălincari”, „ca atare este normal ca secretul şi reţeta produselor noastre să se păstreze şi să se transmită din generaţie în generaţie”, după cum notează presa din Satu Mare.

În urmă cu 2 ani, când Liviu Dragnea a nominalizat-o ca secretară a Camerei Deputaţilor, iar opiniei publice Ioana Bran i-a rămas în memorie drept “milionara sexy”.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions