Conecteaza-te cu noi

Societate

Echipa Universității Ovidius a devenit campioană națională universitară la volei feminin

Published

on

ovidius campiona volei

Echipa de volei feminin a Universității Ovidius din Constanța (UOC), coordonată de lect. univ. dr. Florin Voinea, a obținut locul I la Campionatul Național Universitar, după ce a câștigat finala jucată cu adversarele de la Universitatea „Vasile Alecsandri”. Competiția sportivă a avut loc la Bacău, în perioada 10-12 mai 2024.

Echipa UOC a fost formată din opt studente: Diana Milea (Facultatea de Medicină), Denisa Diana Dumitru (Facultatea de Stomatologie), Alexandra Spînoche (Facultatea de Educație Fizică și Sport), Silvia Coman (Facultatea de Educație Fizică și Sport), Larisa Vasilică (Facultatea de Educație Fizică și Sport), Iancu Teodora (Facultatea de Educație Fizică și Sport), Carmina Bordea (Facultatea de Educație Fizică și Sport), Marilena Puică (Facultatea de Educație Fizică și Sport).

Rezultatele obținute:
Grupă
•  Constanța – Oradea – 2-0 (25-19, 25-20)
• Constanța – Suceava – 2-0 (25-11, 25-16)
•  Constanța – Timișoara – 2-0 (25-22, 25-10)
Finală
•  Constanța – Bacău – 2-0 (25-22, 25-23)

”La ediția din acest an, au participat opt centre universitare din Constanța, Bacău, Timișoara, Suceava, Oradea, București și Cluj-Napoca.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions