Conecteaza-te cu noi

Administratie

Efectele codului roșu la Constanța: peste 300 de copaci au căzut și 30 de autoturisme au fost avariate

Published

on

furtuna

Efectele codului roșu la Constanța: peste 300 de copaci au căzut și 30 de autoturisme au fost avariate, sute de sesizări primite de municipalitate!

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța: „Facem tot posibilul pentru a restabili normalitatea. Pentru moment, vom acționa în funcție de priorități, după cum urmează: degajarea străzilor, restabilirea electricității, intervenții la nivelul bulevardelor grav afectate, în care copacii nu au fost doborâți, însă prezintă riscul de a ceda.”

Și astăzi echipele municipalității și ale firmelor prestatoare au acționat pentru înlăturarea pagubelor produse de fenomenele meteorologice extreme de sâmbătă.

Țapinarii și alpiniștii utilitari au  intervenit pentru degajarea celor peste 300 de copaci care au căzut în municipiul Constanța. Intervențiile vor continua până la rezolvarea tuturor sesizărilor. Prioritate au copacii care afectează mașini, case, blocuri, căi de acces sau rețele. Copacii de pe spațiul verde vor fi degajați în zilele următoare. Precizăm că au căzut copaci sănătoși, dar și copaci aparent sănătoși, care arată bine pe dinafară, au crengi sănătoase, sunt verzi, dar pe interior sunt putrezi.

Advertisement

„Pentru a elimina orice risc, în perioada imediat următoare, echipele municipalității vor tăia copacii care reprezintă un potențial pericol atât pentru pietoni, mașini sau clădiri. Echipele Confort Urban au repus pe poziții indicatoarele rutiere puse la pământ de vântul puternic și au remediat defecțiunile apărute la semafoare. Iluminatul stradal nu a funcționat în mai multe cartiere ale orașului. Echipele Primăriei intervin pentru întregirea rețelelor și remedierea iluminatului stradal.

Vă rugăm să semnalați orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922“, informează Primăria.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions