Conecteaza-te cu noi

Actual

Eforie. Trei bărbați, depistați de jandarmi în timp ce furau fier dintr-un șantier

Published

on

În cursul zilei de ieri, 14 februarie a.c., în jurul orei 16.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, a observat într-un şantier din Eforie trei bărbaţi care încărcau materiale feroase într-un autovehicul utilitar.

În momentul în care au fost depistați de jandarmi, cei trei reușiseră să încarce în mijlocul de transport peste 100 kg de fier. Aceștia le-au spus oamenilor legii că intenționeau să sustragă fierul, cu scopul de a-l valorifica.

Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform Codului de Procedură Penală și i-au condus pe cei trei bărbați – care au domiciliul în Medgidia – la sediul Poliției Eforie, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions