Conecteaza-te cu noi

Actual

Ei ne fac curățenie pe străzi? Fără permis de conducere!

Published

on

În cursul zilei de azi, am primit de la IPJ Constanța buletinul de presă. Ca de fiecare dată, acesta conține informații despre persoane care au condus autoturisme în stare de ebrietate sau fără a deține permise de conducere. Surprinzător a fost faptul că doi dintre cei prinși de către polițiștii rutieri conduceau buldoexcavatoare. Ciudat, nu? Ce fac în aceste zile aceste utilaje pe străzile municipiului Constanța? Ați ghicit: deszăpezire. Unul dintre șoferii prinși are 30 de ani și este din Cogealac. Omul are permis de conducere, dar nu corespunzător acestei mașini. Cel de-a doilea prins este tot din Cogealac și nu are permis de conducere pentru nici un fel de autoturism. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale. Am contactat biroul de presă al IPJ Constanța pentru a afla detalii. De acolo am aflat că, într-adevăr cei doi veniseră să ajute la operațiunea de deszăpezire. Cum au fost depistați este greu de presupus. Probabil flerul polițiștilor a fost determinant. Luați la întrebări, cei doi au recunoscut că au venit să ajute la deszăpezire. Așa, pur și simplu, la ajutor? Fără să primească bani? Mă cam îndoiesc! Rămâne să aflăm detalii și vom reveni cu noi informații.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions