Connect with us

Politica

Elena Udrea a ajuns în România. Ea a fost adusă pe la Vama Giurgiu

Published

on

Elena Udrea a ajuns în România, în urma cu scurt timp. Aceasta a fost adusă pe la Vama Giurgiu. Fostul ministru al Turismului a fost până astăzi în arest în Bulgaria, iar autoritățile de la Sofia au transmis zilele trecute solicitarea către autoritățile române pentru procedura de extrădare în cazul acesteia. Cei care au preluat-o pe Elena Udrea sunt polițiști de penitenciar.

Udrea va fi încarcerată la Penitenciarul Târgșorul Nou de lângă Ploiești, fiind o închisoare dedicată femeilor. Timp de 21 de zile ea va rămâne în carantină, iar apoi o să fie închisă alături de celelalte deținute.

Curtea de Apel din Sofia a decis, vineri, în 10 iunie, extrădarea Elenei Udrea, după ce fostul ministru a fost prins în 7 aprilie, la granița dintre Bulgaria și Grecia. Udrea a plecat din România în ziua când a fost condamnată în dosarul „Gala Bute”. Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Decizia aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi este definitivă.

Sursa foto: captură Digi24/g4media.ro

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement