Conecteaza-te cu noi

Politica

Elena Udrea, ieșire furtunoasă: „Traian Băsescu este o instituție“

Published

on

Fostul ministru Elena Udrea a comentat în termeni duri decizia de evacuare a lui Traian Băsescu din vila RAAPPS.

„E o problemă a statului, pentru că Traian Băsescu nu este el, cetățeanul. Cetățeanul poate să meargă cu taxiul, n-a fost niciodată un politician arogant, n-a fost niciodată un politician care să-i placă să se afișeze în lux. Poate să meargă și cu tramvaiul, și cu autobuzul. Dar Traian Băsescu este o instituție, este instituția unui fost președinte. Atât timp cât statul își permite riscul să lase un fost președinte fără pază, fără protecție, și nu orice președinte…A fost președintele care a discutat cu Joe Biden despre scutul de la Deveselu. Ce s-ar întâmpla dacă din greșeala care l-a luat pe Traian Băsescu de la Bruxelles îl duce la Moscova?”, a spus Elena Udrea, marți.

Traian Băsescu a fost anunțat de RA-APPS că trebuie sa părăsească în 60 de zile vila din Primăverii, primită de la stat după încheierea celui de-al doilea mandat. Fostul președinte al țării nu mai poate folosi locuința după ce ÎCCJ l-a declarat colaborator al Securității. (Sursa: stiripesurse.ro)

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions