Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Elev din Constanța, eliminat la simularea Evaluării Naționale. Vezi de ce

Published

on

simulare nationala

În zilele de 5 și 6 februarie 2024, elevii constănțeni susțin probele de simulare a Evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a, în 119 unități de învățământ – centre de simulare.

Activitatea se derulează conform următorului calendar:

  • 5 februarie 2024 – Limba şi literatura română (probă scrisă);
  • 6 februarie 2024 – Matematică (probă scrisă);
  • 7 februarie 2024 – Limba şi literatura maternă (probă scrisă);
  • 23  februarie  2024 – Afișarea rezultatelor.

La proba de astăzi (Limba și literatura română) au fost înscriși 6.539 de elevi. 6.174 dintre aceștia au fost prezenți. Un candidat a fost eliminat deoarece nu a respectat prevederile legislative și metodologice cu privire la desfășurarea acestei simulări.

Rezultatele obținute de către elevi vor fi analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuții individuale, dezbateri, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării măsurilor adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

Foto: Digi24.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions