Conecteaza-te cu noi

Administratie

Emil Banias, fratele lui Mircea Banias, la un pas de a reveni în Consiliul Județean Constanța

Published

on

După doi ani de procese, Emil Banias, fratele deputatului Mircea Banias, este la numai un pas de a se întoarce în funcția de consilier județean. Asta deoarece Emil Banias a câștigat, astăzi, procesul cu Instituția Prefectului, împotriva Ordinului prin care s-a constatat încetarea mandatului de consilier judeţean.

Drept urmare, instanța de Contencios Administrativ a decis anularea Ordinului nr. 261/2017 emis de prefect, prin care s-a constatat încetarea mandatului de consilier judeţean al reclamantului, Mircea Banias. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Banias a mai câştigat anul acesta şi procesul cu ALDE, formaţiune din care a fost exclus în urmă cu doi ani. În acest caz, procesul a fost câștigat definitiv, astfel că Banias este din nou membru al ALDE. Acesta a declarat pentru Ordinea.ro că vrea să vadă cine mai conduce organizația de la Constanța, pentru că situația formațiunii este una extrem de încurcată.

Amintim că, în urmă cu doi ani, după ce l-au exclus din partid pe președintele Mircea Banias, fostul președinte interimar al ALDE Constanța Andrei Gerea a mai exclus și alți lideri. Este vorba despre fratele lui Banias, consilierul județean Emil Banias, care și-a piardut și mandatul prin această decizie. El a fost înlocuit de Steluța Lebidov, următoarea pe lista ALDE pentru Consiliul Județean Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions