Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Este ceață în județul Constanța. Ce recomandări fac polițiștii conducătorilor auto

Published

on

Având în vedere faptul că, în prezent, se circulă în condiţii de ceaţă densă, care determină scăderea vizibilităţii sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţul Constanța, pentru a nu fi implicaţi în producerea de accidente rutiere, facem câteva recomandări conducătorilor auto, privind circulaţia în condiţii de ceaţă:

  • Folosiți luminile de ceaţă, precum şi sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, pentru a vedea şi a fi observaţi în trafic;
  • Reduceți, pe cât posibil, viteza de deplasare;
  • Circulați cu foarte mare atenţie, pentru a putea evita orice obstacol;
  • Evitați, pe cât posibil, manevra depăşirii, iar dacă este necesar, realizați-o numai după o asigurare temeinică;
  • Păstrați, în mers, o distanţă suficient de mare între autovehicule, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă;

Potrivit Centrului Infotrafic, la această oră ceața afectează vizibilitatea în trafic sub 200 de metri pe tronsonul kilometric 64 – 193 al autostrăzii A2 București-Constanța. Nu sunt înregistrate evenimente rutiere.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions