Conecteaza-te cu noi

Politica

Este doliu în lumea politică. A murit Max Bădin, fostul lider al partidului Acțiunea Populară

Published

on

Max Badin

Max Bădin, fost lider al partidului Acțiunea Populară, a murit.

La începutul anilor  2000, Max Bădin a fost liderul Acțiunii Populare, filiala Constanța, și un susținător fervent al formării unui pol politic popular, creștin și democrat la nivel local. Ulterior, și-a continuat activitatea în cadrul PNL, devenind chiar membru în Biroul Politic Central al partidului.

Odată cu alegerea lui Crin Antonescu în funcția de președinte al liberalilor, acesta a anunțat că protocolul de colaborare cu Acțiunea Populară a lui Emil Constantinescu va fi automat prelungit.

În paralel, Max Bădin a fost cunoscut și ca unul dintre oamenii de afaceri care s-au opus administrației conduse de Radu Mazăre.

Advertisement

sursa foto: Ziua de Constanta

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions